Meer weten over deze dienst van ESET? Neem dan contact op met Protinus IT via mail of bel 030 7440744

ESET gelooft in technologie en de mogelijkheden daarvan. Technologische ontwikkeling is erg belangrijk voor Nederland. Dit geldt voor bedrijven, consumenten en overheden, maar ook voor de zorgsector. Door onze lokale aanwezigheid zijn wij in staat een relevante bijdrage te leveren aan een veiliger Nederland. Met meer dan 60 Nederlandse cybersecurity-professionals werken wij aan het vergroten van online veiligheid door onder andere gevoelige data te beschermen. Binnen de zorg is de omgang met en bescherming van data cruciaal en daar zijn wij als grootste IT Security-vendor uit de Europese Unie continu mee bezig.

MENSEN, OPLOSSINGEN EN DIENSTEN
Om Nederland digitaal veiliger te maken zijn bijzondere mensen nodig. Het team van ESET bestaat uit de beste internationale experts op het gebied van cybersecurity. De lokale kennis en aanwezigheid van ESET Nederland zorgen voor een unieke toevoeging op onze technologie. Door middel van advies, trainingen, professionele diensten en oplossingen helpen wij u het beste uit technologie te halen en te streven naar het hoogste niveau van beveiliging. Wij zetten altijd een stap extra en helpen onze klanten écht verder. Wij zijn ESET, Enjoy Safer Technology

Endpoint Protection Platform
De oplossingen van ESET zorgen voor een meerlaagse aanpak die gebruik maakt van meerdere technologieën. De speerpunten daarbij zijn het bieden van een maximale bescherming en tegelijkertijd de optimale balans te bewaren tussen detectie en systeembelasting. Dit alles om de gebruiker op een zo veilig mogelijke manier te laten werken, zonder dat dit de dagelijkse werkzaamheden in de weg zit.
De oplossingen zijn ontworpen om gebruik te maken van het meerlaagse Endpoint Protection Platform van ESET. Daarbovenop biedt ESET de mogelijkheid om al deze lagen relevante gegevens te laten sturen naar de Endpoint Detection & Response (EDR)-functionaliteit, die vervolgens enorme hoeveelheden real-time endpointgegevens analyseert op afwijkend gedrag. Dit resulteert in een allesomvattende oplossing voor preventie, detectie en respons voor snelle analyse en herstel van eventuele beveiligingsproblemen in het bedrijfsnetwerk.
Ondersteund door ’s werelds beste cybersecurity-experts zorgt ESET voor zeer geavanceerde oplossingen, vertrouwd door meer dan 100 miljoen gebruikers en 400.000 bedrijven wereldwijd.