Datacenter
Data groeit explosief en daarmee ook het belang van datacenters. Intrakoop biedt een verscheidenheid aan beheer- en beveiligingsoplossingen van gespecialiseerde IT-bedrijven om uw omgeving volledig GDPR-compliant te maken.
Datacenter
Kantoor
ICT in kantooromgevingen wordt steeds complexer en kwetsbaarder, mede door trends als Bring Your Own Device. Intrakoop vereenvoudigt met een veelvoud aan oplossingen het beheer hierover, zodat uw beheerders efficiënter kunnen werken en uw gebruikers een veilige en probleemloze werkplek ervaren.
Kantoor
Mobiel werken
Altijd en overal beschikking over uw data . Flexibel maar bovendien veilig kunnen werken, waar u maar wilt. Intrakoop maakt het mogelijk dankzij hoogwaardige ergonomische accessoires en specifiek op de zorg gerichte beveiligingsoplossingen “voor onderweg”.
Mobiel werken
Persoonlijke zorg
De introductie van nieuwe technologieën maakt persoonlijke zorg en monitoring op afstand mogelijk. Intrakoop helpt en adviseert zorginstellingen om dergelijke innovaties, zoals speciaal ontwikkelde apps en tablets, probleemloos te implementeren in uw IT-omgeving.
Persoonlijke zorg
Ziekenhuizen
Efficiënter en kosteneffectief werken en verblijven op het hoogste kwaliteitsniveau in een bovendien veilige omgeving, is een groot goed in onze hedendaagse ziekenhuizen en zorginstellingen. Intrakoop draagt hieraan bij dankzij specifieke narrowcasting zorgoplossingen zoals Wachttijdmelders, WachtkamerTV en een digitaal volgnummersysteem.
Ziekenhuizen
Zorg aan huis
De tegenwoordige trend om ouderen langer zelfstandig thuis te laten wonen vraagt om specifieke ICT-oplossingen om dit mogelijk te maken. Monitoring op afstand wordt steeds belangrijker en oplossingen hiervoor innovatiever, maar ook complexer qua beheer en beveiliging van privacy. Laat u hierin adviseren en begeleiden door onze gespecialiseerde partners!
Zorg aan huis
Zorg centra
Dichter bij cliënten werken voor medewerkers en adequate en beveiligde digitale informatievoorzieningen voor mantelzorgers en vrijwilligers. Dankzij Mobile Device Management, Cloud oplossingen en speciaal hiervoor ontwikkelde zorgapps zorgt Intrakoop dat zij  altijd en overal beschikken over een veilige en geautoriseerde toegang tot de digitale infrastructuur van aangesloten zorgcentra.
Zorg centra