Meer weten over deze dienst van Zivver? Neem dan contact op met Protinus IT via mail of bel 030 7440744

SonicWall is al 30 jaar actief in het beveiligen van bedrijfsnetwerken wereldwijd. De nieuwe zakelijke realiteit van een gefragmenteerd  bedrijfsnetwerk, waar meer en meer mobiel en op afstand gewerkt wordt zorgt voor de nodige uitdagingen op het gebied van IT beveiliging. SonicWall Boundless Cybersecurity biedt een geïntegreerde en geautomatiseerde oplossing die dit soort risico’s eenvoudig het hoofd kan bieden.

Voor de Zorg

Meer dan 13.000 zorginstellingen wereldwijd vertrouwen momenteel op de geavanceerde netwerkbeveiligingsoplossingen van SonicWall.

SonicWall beschermt zowel uw data als uw systemen. Van Cloudapplicatie tot patiënten databases. Van mobiele gebruiker tot MRI-scanner. Door het risico van ongeoorloofd toegang en internet bedreigingen weg te nemen kunnen technologische ontwikkelingen binnen de zorg met vertrouwen worden doorgevoerd en het personeel zich volledig richten op haar kerntaken.

SonicWall beschermt elk type werkplek, iedere IT eindpunt, applicatie, infrastructuur en netwerk middels hoogwaardige en betaalbare oplossingen die vanuit een centrale console beheerd,  gemonitord en geanalyseerd worden.

SonicWall is actief in meer dan 215 landen en heeft al meer dan 3 miljoen firewalls geleverd aan zo’n 500.000 klanten.

Netwerk Security

Met jarenlange ervaring op het gebied van netwerk beveiliging heeft SonicWall tegenwoordig een Next Generation Firewall voor elk type organisatie. Van MKB tot Enterprise klanten en Datacenter. Fysieke en virtuele firewalls voor de beveiliging van uw eigen datacenter dan wel een Cloud infrastructuur. Met onze gepatenteerde technologieën zoals Capture Advanced Threat Protection (ATP) en Real Time Deep Memory Inspection (RTDMI) beschermen wij onze klanten tegen nieuwe nog onbekende aanvallen. Onze klanten zullen dan ook geen ‘patient zero’ worden van een dergelijke bedreiging.  Verder beschikken SonicWall firewalls standaard over functionaliteiten zoals SD-WAN, Zero Touch Deployment en de mogelijkheid om TLS/SSL versleuteld verkeer te kunnen scannen zonder additionele licentiekosten.

Door middel van Network Security Manager (NSM) beheert u al uw SonicWall security oplossingen vanuit 1 locatie zodat een alomvattend beeld van uw netwerkbeveiliging kan worden gewaarborgd.