Software

Alle software die u nodig heeft in het afrekenmodel dat het beste bij u past.

Meer vrijheid, meer toegevoegde waarde

Software is veel meer dan alleen het leveren van licenties. Wij bieden daarom een gateway naar de volledige softwaremarkt en de beste softwarepartners. Dit kunnen grote toonaangevende merken en fabrikanten zijn, maar evengoed gespecialiseerde nichespelers op softwaregebied. Of het nu gaat om producten, diensten, merken of leveranciers, aan de hand van objectieve criteria presourcen we de markt en brengen deze overzichtelijk in kaart.

Samen met deze partijen zijn we in staat om antwoord te geven op softwarevraagstukken van alle grote en kleinere organisaties in de publieke en private sector. Vervolgens kijken we per behoeftestelling welke vendor de beste toegevoegde waarde biedt. Met als resultaat: optimale concurrentiestelling, keuzevrijheid, directe beschikbaarheid, inzicht en overzicht. Neem voor meer informatie contact op via 030-7440744 of intrakoop@protinus.nl. Onze medewerkers helpen u graag!

 

– Kantoorautomatisering – ERP
– Klantcontactbeheer – Content management
– Digitalisering – Business Intelligence
– Database management – Beveiliging
– Identity- en accesbeheer – Besturingssystemen
– Virtualisatie – Middleware
– Technisch beheer – Storage, back-up en recovery
– Applicatieontwikkeling en beheer

– Bedrijfsprocesbesturing en werkstroombesturing

Onze partners:

Onze partners bieden een divers scala aan software oplossingen, specifiek voor de zorg. Kijk op onze Merken & Partners pagina voor een overzicht van al onze partners. Klik op het logo om meer te weten te komen over de partner en de verschillende oplossingen die de partner u te bieden heeft.

“Wij pretenderen niet te kunnen voorspellen wat er morgen gebeurt. Wij beloven wel dat u erop kunt inspelen.”