Meer weten over deze dienst van Northwave? Neem dan contact op met Protinus IT via mail of bel 030 7440744

Al bijna 15 jaar helpt Northwave bedrijven die digitaal worden aangevallen. Al onze diensten zijn dan ook gebaseerd op die realiteit. Geen theoretische advies, maar praktijkervaring, direct en actueel. Uit de dagelijkse strijd tegen cybercriminelen. Vertaald naar pragmatische diensten. Bedrijven die hun security serieus nemen, kiezen juist daarom voor de 360° aanpak  van Northwave.  Daarmee ontzorgen we u volledig op dit terrein. We werken vanuit een concrete risico-analyse naar een adequate en toetsbare combinatie van maatregelen. Zo ontstaat een slimme en effectieve beveiligingsoperatie. 

Organisaties die hun cyber security serieus nemen werken daarom graag met ons. Wij nemen hen de complexiteit van security management uit handen, de regie blijft bij hen. Het rendement is aantoonbaar. Zo is er bij hen focus op de business en bij ons focus op de beveiliging van de business.

In de zorgsector is het niet ongebruikelijk om met grote hoeveelheden gevoelige data te werken. Daarnaast heeft u te maken met verschillende partijen waarmee u uw data wilt/moet delen. Denk aan het overdragen van patiëntengegevens tussen verschillende zorginstellingen, maar ook de patiënten zelf die hun gegevens online of via apps willen inzien.

Het is om deze redenen van belang dat de zorg goed kan worden ondersteund in het ingewikkelde proces van informatiebeveiliging.

Organisaties kiezen niet alleen voor onze 24*7 beschikbaarheid, onze ervaring, kwaliteit en expertise, maar vooral ook voor onze betrokken manier van samenwerken. Wij zijn vakidioten. Dus houden we van een open werkrelatie met duidelijke feedback naar elkaar. Wij willen het elke dag beter doen. Want tenslotte staan we samen voor de uitdaging om uw digitale reis veilig te houden.

 Wilt u veilig én onbelemmerd digitaliseren? Dan is integrale informatiebeveiliging belangrijk. Daar gaan we graag met u over in gesprek. Ontdek dan met een van onze Security & Privacy Officers de waarde van onze diensten.

Intelligent Detection and Response Services

Uw ICT staat per definitie in de belangstelling en incidenten zorgen altijd voor productieverlies. Het zo snel mogelijk detecteren en oplossen van security incidenten is dus van groot belang.

Dat kan met de managed SOC/SIEM dienstverlening van Northwave, Intelligent Detection and Response Service. We bewaken met onze Intelligent Detection & Response Services uw systemen en applicaties dag en nacht. Dat doen we vanuit ons Northewave SOC (Security Operation Center).

Hierdoor kunt u rekenen op een snelle reactie (24/7) bij mogelijke incidenten, helder ‘actionable advice’ aan uw beheerders voor snelle oplossing en tactische rapportages die uw beveiliging helpen verbeteren.

 Daarnaast worden uw laptops, tablets, werkstations en mobiele telefoons een steeds nadrukkelijker doelwit van hackers. Dat maakt het meer dan ooit nodig om die zogenaamde ‘end points’ te beveiligen en snel te reageren op aanvallen. Dat doet u met onze End Point Detection & Response Services.

Hiermee wordt u beschermd door een combinatie van drie onderdelen. Allereerst wordt er hoogwaardige EDR-software geïnstalleerd op elk device, Daarnaast beschikt u over een centrale EDR-omgeving waar alarmen worden opgevangen (Security Management Center), maar ook bent u voorzien van 24*7 analyse van alarmen en adequate response op incidenten door het Security Operations Center (SOC) van Northwave.