Meer weten over deze dienst van MyDigitals? Neem dan contact op met Protinus IT via mail of bel 030 7440744

MyDigitals gelooft dat organisaties digitaal veilig moeten kunnen ontwikkelen. Daarom coachen wij klanten met het onder controle houden van het IT Security Management Proces. Digitale beveiliging vereist meer dan een eenmalige aanschaf. Het vraagt kennis van werknemers, monitoring van veiligheidsrisico’s en inzicht in de beveiligingsstatus. Ingewikkeld? Wij maken het simpel!

Cybersecurity zonder fratsen
Onze waarde zit ‘m niet alleen in onze moderne security tools en jarenlange expertise. Het zit hem in onze begrijpelijke uitleg, onze passie voor uw veiligheid en ons enthousiasme over cybersecurity.

Cybersecurity Coaching
Door de grote hoeveelheid datalekken en incidenten krijgt de IT afdeling steeds meer vragen over risico’s voor de organisatie, en hoe dat verbeterd kan worden. Maar digitale veiligheid bereik je niet alleen met technische maatregelen. Het is een organisatorisch proces van mens en techniek waarbij de eindverantwoordelijkheid bij de bestuurders ligt, en niet bij de IT afdeling.
MyDigitals helpt bestuurders om op strategisch niveau grip te krijgen op hun IT Security zodat ze in staat zijn om de juiste beslissingen te nemen. Deze beslissingen zijn in de basis niet technisch van aard. IT Security gaat om het herkennen en afwegen van de risico’s, dus de keuze te maken om een risico te accepteren, dan wel op te lossen

Onze persoonlijke aanpak
Voor een samenwerking is vertrouwen nodig. Om elkaar beter te leren kennen bieden we in samen met ProtinusIT een gratis security check aan. Dit levert naast een persoonlijke kennismaking interessante inzichten op over hoe het met uw digitale veiligheid is gesteld. Meer weten over deze gratis cybersecurity check? Onze pentesters vertellen u graag meer over deze vrijblijvende service.