Meer weten over deze dienst van Hornetsecurity? Neem dan contact op met Protinus IT via mail of bel 030 7440744

Hornetsecurity is sinds 2007 de toon aangevende Duitse cloud security provider voor e-mail in Europa. Hornetsecurity heeft zich gericht op de ontwikkeling van hoogwaardige managed service oplossingen en beschikt over uitgebreide expertise vooral in het beschermen van de zorgsector. Elke maand scant Hornetsecurity meer dan 405 miljoen e-mails alleen al voor ziekenhuizen in de zorgsector. 

One virus is enough – We protect you from digital threats

Kwaadaardige e-mails vormen het grootste gevaar voor de beveiliging van gezondheidszorg data. Afpersing kan ernstige financiële schade veroorzaken, maar ernstiger is het feit dat cyberaanvallen in ziekenhuizen ook medische processen kunnen blokkeren en kritische communicatie kunnen belemmeren. Het verstoren van de patiëntenzorg zou in de huidige situatie van het coronavirus fataal kunnen zijn. Uitgebreide IT security diensten die kwaadaardige e-mails in een vroeg stadium detecteren, zijn daarom essentieel voor de zorgsector. Terwijl u mensenlevens redt, richten wij ons erop om u te beschermen. Hornetsecurity is de Duitse toonaangevende cloud email security provider van Europa, die de IT-infrastructuur, digitale communicatie en gegevens van bedrijven en organisaties van elke omvang beschermt. Het product portfolio omvat alle belangrijke gebieden van email security, zoals spam- en virusfilters, archivering en encryptie conform de wet, en bescherming tegen CEO-fraude en ransomware.

Hoe kunnen ziekenhuizen zich beschermen tegen cyberaanvallen?

Vraag het interview met Daniel Hofmann, CEO van Hornetsecurity, aan door het formulier in te vullen.

Geavanceerde communicatie en data bescherming voor Microsoft 365

Met 365 Total Protection heeft Hornetsecurity een security management system ontwikkeld dat specifiek is ontworpen voor de volledige bescherming van de cloud services van Microsoft, die naadloos kunnen worden geïntegreerd.

Naast tal van functies, zoals email live tracking, encryptie en het afhandelen van infomail, is threat defence het centrale element van de service, die voortdurend wordt doorontwikkeld en geoptimaliseerd door het Hornetsecurity Security Lab. De nog uitgebreidere enterprise versie bevat extra security features zoals forensische analyse mechanismen en algoritmen, ATP sandboxing en URL-malwarecontrole, maar ook volledig geautomatiseerde e-mail archiving.