Meer weten over deze dienst van Holmes? Neem dan contact op met Protinus IT via mail of bel 030 7440744

Slechts 3% van uw medewerkers herkent een phishing-mail

Phishing is de oorzaak van 91% van alle datalekken. En voor het geval u denkt “Dat overkomt ons niet”… 60% van alle Nederlandse bedrijven kwam in de afgelopen 5 jaar in aanraking met hacking, ransomware, datadiefstal of andere vormen van cybercrime – met miljarden euro’s schade als gevolg, en zorginstellingen zijn hierop geen uitzondering.

Dus maak uzelf niks wijs: ook uw organisatie kan het slachtoffer worden van phishing. Maar gelukkig is er Holmes – de human phishing firewall, voor leden van Intrakoop aangeboden samen met Docvisie. Een vertrouwde naam in het Zorgdomein met ervaren implementatiespecialisten.

Holmes in vogelvlucht

Holmes combineert bewustwording, training en toetsing in één digitale, online oplossing, ondersteund met een professionele introductie en implementatie verzorgd door Docvisie. Daarnaast houdt Holmes uw medewerkers scherp met onaangekondigde phishing-simulaties. En bij vermoedens van phishing kan direct een beroep worden gedaan op de Holmes Life Line.

Online leeromgeving
Met behapbare, korte video’s leren medewerkers in de online leeromgeving van Holmes alles wat ze moeten weten over de gevaren en verschijningsvormen van phishing en andere relevante vormen van cybercrime. De trainingscontent sluit aan bij zorginstellingen, voorziet in informatie over de AVG en de behandeling van medische dossiers.

Toetsing en certificering
Na het doorlopen van trainingsmodules doen uw medewerkers ‘examen’ en worden ze digitaal gecertificeerd voor een door u zelf te bepalen periode. Periodiek ontvangen medewerkers automatisch een uitnodiging om hun kennis weer op te frissen en te toetsen, en zo hun certificering te verlengen. Met Holmes bent u direct compliant met NEN 7510.

Phishing simulaties
Vertrouwen is goed, controle is beter… Door het jaar heen stuurt Holmes phishing simulaties naar uw medewerkers. Deze onschuldige ‘fake phishing-mails’ houden uw medewerkers scherp. Ook analyseert Holmes hiermee voortdurend de phishing-alertheid in uw organisatie. Op deze manier kunt u effectief ‘meten en verbeteren’ op basis van relevante statistieken. Zo krijgen vaardige medewerkers geen overbodige informatie, en juist die collega’s die hulp nodig hebben het juiste trainingsaanbod.

Security Coach Outlook-plugin
De Holmes Security Coach is een interactief hulpmiddel om phishing mails mee te herkennen. Op basis van een eenvoudig stoplichtenmodel kunnen medewerkers zelf het ‘kaf van het koren’ scheiden. Daarnaast biedt de Security Coach de ‘Life Line’; een plugin voor Outlook waarmee uw medewerkers bij het vermoeden van een phishing-mail direct een melding kunnen doen of hulp inroepen.

Het probleem
De zwakste schakel

Een confronterende waarheid: uw eigen personeel is de zwakste schakel in uw data- en ICT-beveiliging. En hackers weten dat.

De oplossing
Security top-of-mind

Holmes maakt medewerkers blijvend alert op data- en ICT-veiligheid, door training, tests, controles en gedragsverandering. Met Holmes bent u direct compliant met NEN 7510.

Prijzen
Kosten & baten

Ook qua prijs is Holmes een no-brainer: voor een paar euro per medewerker per maand minimaliseert u uw risico op een pijnlijk datalek.