Meer weten over deze dienst van Grabowsky? Neem dan contact op met Protinus IT via mail of bel 030 7440744

IDENTITY DRIVEN SECURITY
We zien dat organisaties binnen de gezondheidszorg worstelen met de stroomversnelling waar de digitalisering zich nu in bevindt. Organisaties raken de controle kwijt over wie toegang heeft tot vertrouwelijke en privacygevoelige informatie. Naast medewerkers, hebben ook patiënten, partners en leveranciers toegang nodig tot deze informatie. Het verliezen van deze controle kan vergaande gevolgen hebben zoals reputatieschade, verlies van concurrenreputatieschade, concurrentiegevoelige informatie en boetes van tiegevoelige toezichthouders.
Om de digitale weerbaarheid van een organisatie te vergroten moet de identiteit centraal staan bij beveiligingsinitiatieven en niet het bedrijfsnetwerk. De reden hiervoor is dat er steeds meer gebruik wordt gemaakt van apparaten en cloud applicaties die zich buiten de grenzen van het bedrijfsnetwerk bevinden. Grabowsky stelt altijd de identiteit centraal bij beveiligingsinitiatieven. Dit concept noemen wij Identity Driven Security. Met Identity Driven Security kunnen jouw medewerkers, partners, klanten en leveranciers op een veilige en gemakkelijke manier met elkaar samenwerken, waar en wanneer dan ook.
Het gaat hierbij om meer dan de implementatie van een tool. Essentieel hierbij is een goede afstemming tussen mensen, processen en technologie. Met de nadruk in die volgorde. De mens is de meest cruciale schakel in de beveiliging. Of het nu het verkeerd sturen van een email, het reageren op een phishing mail of het delen van wachtwoorden betreft, de beveiliging hiervan begint en eindigt bij de mens. Het is niet iets van de IT-afdeling alleen, het heeft betrekking op de hele organisatie.En dat maakt Identity Driven Security zo uitdagend.
VOORDELEN
 • Compliance Bijvoorbeeld door het afdwingen van functiescheiding.
 • Security & Risk Management Bijvoorbeeld door het detecteren van toegangsrisico’s.
 • Business Enablement Bijvoorbeeld door het verhogen van gebruikersgemak.
 • Business Efficiency Bijvoorbeeld door het automatiseren van het in-, door- en uitstroomproces.
IDENTITY GOVERNANCE & ADMINISTRATION (IGA)

Met Identity Governance & Administration (IGA) kun je er binnen een organisatie voor zorgen dat je weer grip krijgt op alle identiteiten en hun toegang tot je organisatie. Een voorwaarde voor veilig werken.

Vraag nu de whitepaper “Identity Governance & Administration in de cloud” aan via onderstaand formulier.

Met IGA breng je informatie uit de verschillende HR-systemen en de toegangsrechten die medewerkers in applicaties hebben samen. Hierdoor ontstaat een totaaloverzicht van de rechten die medewerkers hebben. Dit inzicht maakt het mogelijk om te sturen op het beveiligingsbeleid van de organisatie.
Tegenwoordig kiezen organisaties die met IGA aan de slag willen gaan kiezen steeds vaker, passend bij hun cloud tenzij strategie, voor een IGA cloud oplossing.
GRABOWSKY DE IGA EXPERT
 • Enige SailPoint Admiral Top Delivery Partner in de Benelux.
 • 8 klanten die sinds 2019/2020 met SailPoint IdentityNow in productie zijn gegaan.
 • Goed geolied team met meer dan twintig SailPoint gecertificeerde experts.
 • Gecertificeerd ISO27001, Benelux bedrijf.
 • Meer dan 30 jaar ervaring.
 • Ervaren in-house lokaal sprekend
 • Serviceteam 24/7 beschikbaar.