Meer weten over deze dienst van Forcepoint? Neem dan contact op met Protinus IT via mail of bel 030 7440744

Forcepoint is de wereldwijde leider op het gebied van cybersecurity voor gebruikers- en gegevensbescherming. De op gedrag gebaseerde oplossingen van Forcepoint passen zich in real-time aan de risico’s aan en worden geleverd via een geconvergeerd beveiligingsplatform dat netwerkgebruikers en cloud-toegang beschermt, voorkomt dat vertrouwelijke gegevens het bedrijfsnetwerk verlaten en inbreuken door insiders elimineert. Forcepoint is gevestigd in Austin, Texas, en creëert veilige, betrouwbare omgevingen voor duizenden enterprise- en overheidsklanten en hun werknemers in meer dan 150 landen.

De cybersecuritymaatregelen in de gezondheidszorg moeten wendbaar blijven om de beste behandeling te kunnen bieden en te blijven voldoen aan strenge regels, terwijl de gegevens van de patiënt worden beschermd. Dit is geen gemakkelijke taak. In 2015 verdiende de gezondheidszorg een plaats als de sector waar cyberaanvallers zich het meest op richten, vooral door de beperkte controles rond een schat aan patiëntgegevens.

Forcepoint’s persoonsgerichte cybersecurity helpt bij het identificeren van en reageren op risico’s in real-time om patiëntgegevens te beschermen, waar deze zich ook bevinden – in de cloud, op locatie of op apparaten. Forcepoint kan helpen uw reputatie te beschermen en het vertrouwen van patiënten te behouden, terwijl uw zorgprofessionals toegang krijgen tot patiëntgegevens waar en wanneer ze die nodig hebben.

Het zit in de aard van het dagelijkse werk van zorgprofessionals dat er bijvoorbeeld intern, of extern, een patiëntendossier, BSN-nummer, opname van een zorggesprek, of andere gevoelige zorginformatie gedeeld moet worden. Helaas kun je er niet altijd op vertrouwen dat informatie die medewerkers delen veilig bij de juiste ontvanger terecht komt. Alleen al in Nederland werden in 2019 ruim

27.000 datalekken gemeld. Door middel van encryptie kunnen we het versturen van een e-mail of bestand veiliger maken. Datalekken ontstaan zelden door hackers: meer dan 95% ontstaat door menselijke fouten. Vooral door foutief adresseren, verkeerde bijlagen versturen, ontvangers vergeten in de BCC te zetten en zwakke wachtwoorden zonder twee-factor-authenticatie te gebruiken. Het oplossen van alle facetten rondom security bij communicatie zonder de gebruiksvriendelijkeheid uit het oog te verliezen is cruciaal om goede zorg te kunnen leveren.  

E-Mail Security
Forcepoint Email Security: de meest complete e-mailbeveiliging en -zichtbaarheid

 • Stop ransomware en andere bedreigingen door middle van Advanced Classification Engine (ACE)
 • Blokkeer gegevensdiefstal met content bewuste Data Loss Prevention (DLP)
 • Identificeer het gedrag van uw gebruikers en systemen

Forcepoint Data Loss Prevention

 • Controleer al uw gegevens met één enkel beleid
 • Vereenvoudiging van het naleven van vooraf vastgesteld beleid
 • Bescherm kritieke intellectuele eigendommen met onovertroffen nauwkeurigheid.
 • Voorkom automatisch data-inbreuken

Forcepoint Cloud Security Gateway
Cloud Security Gateway: Web-, cloud- en gegevensbeveiliging in één enkele dienst. 100% cloud.

 • Een enkel SaaS-product; geen bundel
 • Beveilig de toegang van de gebruiker tot web- en clouddiensten vanaf elke locatie.
 • Stop schadelijke cloud- en webbedreigingen
 • Beschermen van kritieke gegevens en intellectueel eigendom, waar die ook worden gebruikt
 • Vereenvoudiging van het beheer en de werking van het beveiligingsbeleid