Meer weten over deze dienst van F-Secure? Neem dan contact op met Protinus IT via mail of bel 030 7440744

De gezondheidszorg is een favoriet doelwit van cybercriminelen. In 2020 is er een sterke toename van aanvallen op gezondheidszorgsystemen. Met incidenten als ongeautoriseerde netwerktoegang, malware-infecties en phishing-aanvallen. Zelfs in een tijd van uitzonderlijke uitdagingen voor de gezondheidssector, hebben cybercriminelen laten zien dat ze de zorg niet zullen sparen.

 Als Europa’s grootste dienstverlener op het gebied van cyberbeveiliging heeft F-Secure jarenlange ervaring, experts en geavanceerde tools om zorgaanbieders te beschermen tegen cyberaanvallen. Sinds 1988 dichten wij de gaten tussen voorspellen, preventie, detectie en reactie. De combinatie van miljoenen apparaten waarop onze software draait en de inzet van kunstmatige intelligentie en zelfdenkende netwerken, zorgt ervoor dat we iedere dag meer leren en onze beveiliging continu verbeteren.

’s Werelds grootste banken, luchtvaartmaatschappijen en bedrijven vertrouwen ieder moment van de dag op onze tomeloze inzet tegen de grootste wereldwijde IT gevaren. Samen met een wereldwijd netwerk van partners, distributeurs en meer dan 200 telefoon providers zetten we ons in om klanten te voorzien van de beste cyberveiligheid. De prijzen en erkenning die wij hiervoor wereldwijd ontvangen bieden ons het vertrouwen dat wij dit op de juiste manier voor jou doen.

Gratis E-book

Ben u benieuwd naar de risico’s en ontwikkelingen rondom cyberaanvallen in de zorg, vraag dan de download van ons E-book aan door onderstaand formulier in te vullen.

Speciaal voor de zorgsector heeft F-Secure drie cybersecurity ‘voorzorg’-pakketten ontwikkelt:

Pakket A

Bescherm gebruikers

Bescherm de informatie en gegevens van je gebruikers optimaal. Een volledig pakket om gebruikers te beschermen tegen malware, ransomware en andere high tech)aanvallen.

Pakket B

Bescherm gebruikers en servers

Bescherm naast je gebruikers ook de belangrijkste onderdelen in je netwerk. Jouw verzameling data. De kroonjuwelen van je organisatie. Met gebruiker én server bescherming van F-Secure.

Pakket C

Bescherm gebruikers, servers en kwetsbaarheden scan.

Wees aanvallers nog slimmer af. En zorg ervoor dat je het kwaadwillende zo moeilijk mogelijk maakt. Door actief te scannen in je netwerk op zwakke plekken. Met F-Secure radar breng je ook je kwetsbaarheden van je netwerk in kaart. Op basis van IP-adressen heb je een totaalbeeld van je organisatie.