Het is Dimension Data’s passie om manieren te vinden voor het gebruik van ICT om uw organisatie beter te laten werken. Wij zetten uw ambities om in prestaties.

We plaatsen u in de positie om te reageren op de huidige uitdagingen, met gerichte, relevante services en IT-oplossingen. Wij zorgen ervoor dat uw organisatie wordt ondersteund door een robuust netwerkplatform en helpen u de prestaties en beschikbaarheid van de Unified Communications & Collaboration-tools die erop draaien te optimaliseren – inclusief desktop- en contactcentertechnologieën. We kunnen ook helpen een geavanceerd datacenter te installeren, uw reis naar cloudcomputing te ondersteunen en ervoor te zorgen dat alle elementen van uw infrastructuur veilig zijn.

Deze capaciteiten worden ondersteund door een volledige lifecycle van IT-services, waaronder consultancy, professionele, support-, managed, inkoop- en supply chain en IT outsourcing services. Het resultaat is een stabiele, maar flexibele IT-omgeving waarmee u de voortdurende veranderingen in de zorg met vertrouwen tegemoet kunt zien.

Wij adviseren u vanuit onze kantoren in Barneveld en Den Haag waarbij we onze wereldwijde IT-expertise van de zorg op de Nederlandse zorgmarkt toepassen. Wij kunnen u schaalvoordelen bieden door de vele internationale partnerships die wij hebben met partijen zoals Cisco, HP, Juniper, EMC, VMWare, F5, Check Point, Fortinet, Blue Coat, Palo Alto, Avaya, Alcatel, Microsoft, Infoblox.

Wij zijn trots op onze rol als Official Technology Partner of Amaury Sport Organisation, organisator van de Tour de France en naamgevend partner van het wielrenteam Team Dimension Data voor Qhubeka. De IT toepassingen die wij voor het wielrennen inzetten kunnen vertalen wij in schaalbare oplossingen voor uw organisatie. Hierover gaan we graag met u in gesprek.

Bekijk hieronder onze Case Study (EN):

 

Oplossing van Wireless Networking

Naarmate uw medewerkers mobieler worden, ondergaat uw infrastructuur een enorme trans...

Oplossing van Networking

Uw netwerk is het platform voor al uw bedrijfsfuncties en –communicatie. Het vormt ...

Oplossing van Cybersecurity

Cyberaanvallen zijn aan de orde van de dag. Maar u moet er niet aan denken dat patië...

Oplossing van Hybrid Cloud

Als digitale organisatie moet u snel kunnen reageren op veranderingen in de markt en ...

Oplossing van Digitale infrastructuur

Optimaal profiteren van uw data vereist meer dan alleen het verzamelen, opslaan en ve...