Panduit ontwikkelt en biedt wereldwijd oplossingen die organisaties in de gezondheidszorg in staat stelt haar fysieke infrastructuur te optimaliseren.  Optimalisatie wordt bereikt door een vereenvoudigde, flexibele en operationeel efficiente infrastructuur te realiseren.

Onze Unified Physical InfrastructureSM (UPI) -gebaseerde oplossingen verbinden, beheren en automatiseren uw kritieke infrastructurele systemen:

  • Communicatie
  • Computing
  • Spanningsvoorziening
  • Beheer
  • Beveiliging

Een nauwe samenwerking met wereldwijde en in technologie leidende bedrijven helpt eindgebruikers om risico’s in de fysieke infrastructuur te beheersen. Dit wordt gerealiseerd door op een doordachte manier fysieke en logische systemen te laten samenwerken. Onder andere de door Panduit en Cisco samengestelde datacenter oplossing levert:

  • Een vereenvoudigde en intelligente ontwikkeling van het datacenter op basis van geconvergeerde systemen en ‘best practices’.
  • Operationele efficiëntie door ontwerpafwegingen op het vlak van spanningsvoorzieningen, koeling, beschikbare ruimte en voorwaarden van industriestandaarden.
  • Zakelijke flexibiliteit op basis van flexibele -en schaalbare architecturen.

Oplossing van Geïntegreerde infrastructuur

Panduit koperbekabelingsoplossingen vormen zorgen voor een infrastructuur die nodig i...

Oplossing van Audio en video technologie over IT

De opkomst van telegeneeskunde en geavanceerde digitale beeldbewerking, in combinatie...

Oplossing van Draadloze communicatie

Data overdragen tussen twee toestellen (zenuwen). Draadloze netwerken zijn een eerste...

Oplossing van Gestructureerde Bekabelingsinfrastructuur

Het leveren van datagegevens uit het brein van uw netwerk naar ondersteunende locatie...

 

 

De zorg

De komende jaren verandert de zorg ingrijpend, zowel voor de cliënt als de zorgmedewerker. Verandering is noodzakelijk door bezuinigingen, personeelstekorten en de vergrijzing. Veranderingen in de langdurende zorg hebben gevolgen voor zorgmedewerkers. Zij krijgen andere rollen, posities, taken, competenties en relaties. ‘Nieuwe werknemers’ hebben andere verwachtingen en belangen. Dit verandert de manier van leidiggeven en begeleiden. Daarnaast ontstaat een grotere variatie in organisatievormen, waaronder een toename van solo-ondernemerschap.

Verschillende trends en ontwikkelingen in de zorg veroorzaken niet alleen veranderingen in het werk van de zorgprofessional maar stellen ook nieuwe eisen aan uw infrastructuur. De trends op het gebied van organisatie van de zorg beïnvloeden het werk van de zorgprofessional in 2020.

Meer zorg thuis en in de buurt – het overgrote deel van de ouderen (90 procent) met multi morbiditeit woont thuis. Dit vraagt om andere zorgvormen. Ook technologische ontwikkelingen beïnvloeden de organisatie van de langdurende zorg.

Nieuw en kleinschalig – vooral voor ouderen met beperkingen of mensen die psychische zorg nodig hebben komen meer woonzorgcentra zoals een combinatie van verpleeghuis, verzorgingshuis en wonen met zorg. Ook komen er multifunctionele centra en woonservicewijken. Kleinschaligheid is een groeiende trend. Hierbij verschuift het accent van op zichzelf staande voorzieningen naar kleinschalig organiseren binnen grotere voorzieningen.

Technologie en innovatie – De technologie die monitoring en zorg op afstand mogelijk maakt neemt toe. Dit bevordert het zelfmanagement van cliënten. Ontwikkelingen op het gebied van ICT ondersteunen mantelzorgers en professionals ondersteunen bij hun zorgtaken en samenwerking.

Elke dag worden er kritische beslissingen genomen door zorgprofessionals. Superieure patiëntenzorg is afhankelijk van het vermogen van zorgaanbieders om belangrijke beslissingen snel en foutloos te maken. Dit betekent dat de technologie die u gebruikt altijd en overal beschikbaar moet zijn en dat de benodigde informatie bereikbaar en beschikbaar moet zijn.

Door ziekenhuizen en zorginstellingen met elkaar te verbinden wordt er een hoge beschikbaarhheid behaald. Door de steeds verder gaande integratie van medische hulpmiddelen en patiëntendossiersystemen, is er een grote behoefte aan standaardisatie op een gemeenschappelijk IT-platform om zo controle en inzicht in de systemen te garanderen en tegelijker tijd de veiligheid van bedrijfskritische systemen, gegevens en klinische toepassingen te garanderen.

Lees hieronder meer over:

De Westcon-Comstor -en Panduit oplossingen vereenvoudigen de integratie van de fysieke infrastructuur en de IP-gebaseerde bouwsystemen.

Dit stelt zorginstellingen in staat haar gebouw te gebruiken om medische voortuitgang en een hogere patienttevredenheid te realiseren, op basis van:

  • Verbeterde database-applicaties en verder geautomatiseerde processen;
  • Een verder ontwikkelde netwerkbandbreedte ondersteunt geavanceerde klinische applicaties;
  • Bereikbare -en beschikbare gevens van patienten in lijn met gestelde eisen;
  • Beter beheerbare spanningsvoorzieningen welke leiden tot een verlaging van energiegebruik en operationele kosten.