De visie van Tesorion gaat uit van beheersing, bedrijfscontinuïteit en adequate bescherming van de kernonderdelen van uw organisatie. Als cybersecurityonderneming is het dan ook onze missie om ervoor te zorgen dat u altijd en overal veilig digitaal kan werken. Wij denken vanuit een totaaloplossing, niet vanuit deeloplossingen. Zo krijgt u altijd een passende oplossing welke precies aansluit bij uw wensen en behoefte, echter veelal met behoudt van de investeringen die u reeds heeft gedaan.

De zorgsector heeft de laatste jaren een grote slag gemaakt in digitalisering. Medische apparatuur en hulpmiddelen worden aan het internet gekoppeld, eHealth is een snel groeiend fenomeen, en gegevens van patiënten worden digitaal opgeslagen en gedeeld. Omdat medische gegevens zeer gevoelig van aard zijn en continuïteit cruciaal is, is beveiliging hiervan een absolute must.

People

Tesorion gelooft in een aanpak over drie verschillende assen; People, Proces en Technology. Wanneer u kiest voor een puur technische oplossing of een verbetering van een proces, betekent dat niet dat alle risico’s zijn afgedekt. Het is dus van belang dat medewerkers goed zijn getraind en zich bewust zijn van de cyberrisico’s. Tesorion helpt u hierbij graag in de vorm van Awareness-campagnes en programma’s. Deze campagnes kunnen helemaal op maat worden samengesteld, ook in de vorm van workshops en/of online trainingen. Daarnaast leidt de Tesorion Academy jong IT-talent en -personeel op tot een echte cybersecurityspecialist. 

Proces

Naast het belang van goed getrainde medewerkers, moeten processen goed worden ingeregeld. Denk hierbij aan toegangsmanagement, datakwaliteit, alle bijkomstigheden van de AVG-wetgeving en  privacy vraagstukken. Ook als er onverhoopt iets mis gaat, is het belangrijk dat uw medewerkers weten wat er dient te gebeuren en vooral wat niet. Duidelijk beschreven processen brengen niet alleen rust en eenvoud, maar helpen ook mogelijke toekomstige incidenten te voorkomen.

 

 

 

   

    

   Technologie

    kan naast ‘people’ en ‘proces’ ook niet zonder een technologisch component; het scannen van uw bedrijfsomgeving op kwetsbaarheden, het detecteren van bekende en onbekende dreigingen, en het isoleren van besmette apparaten zijn cruciale componenten binnen een cyberweerbare infrastructuur. Aan de hand van onze assessments brengen we snel en overzichtelijk in kaart over welke cybersecuritymaatregelen u reeds beschikt en waar verbetering mogelijk is. Vervolgens helpen wij u stapsgewijs cyberweerbaar te worden.

    Aanpak / pakketten / oplossingen

   De managed dienstverlening van Tesorion is opgebouwd uit een drietal pakketten:

   • Essential– hiermee brengen we uw cyberweerbaarheid naar een breed basisniveau en bent u direct beter beschermd. Concreet houd dit in dat we onbekende apparaten van uw netwerk weren, dreigingen detecteren en, indien gewenst, automatisch tot mitigatie overgaan. In het geval van een incident kunt u gebruik maken van onze digitale ‘brandweer’ (Emergency Response).
   • Plus– in dit pakket voegen we actieve dienstverlening toe, zodat uw netwerk 24×7 is aangesloten op onze digitale ‘meldkamer’ (Security Operations Center, ofwel SOC). Dit gebeurt op basis van een sensor in uw netwerk die passief meekijkt in uw netwerkverkeer.
   • Premium– aan de actieve dienstverlening voegen we vulnerability managementtoe voor het scannen naar en in kaart brengen van kwetsbaarheden in uw organisatie, als ook de mogelijkheid om verschillende log-bronnen aan te sluiten op de dienstverlening in het SOC.