TenICT is een kennisorganisatie bestaande uit circa 130 consultants met een focus op IT infrastructuur. De consultants hebben gemiddeld meer dan 10 jaar ervaring opgedaan binnen Multinationals en Overheid organisaties. TenICT is een IT bedrijf waar passie voor het vak centraal staat. Het ontwerpen, leveren, bouwen, implementeren en beheren complexe infrastructuren is hun core-business.

Kwaliteit

TenICT combineert Best Practices met de Converged Authenticated Networking Architecture (CANA) om een oplossing te realiseren die naadloos passen.

Hierbij kijken zij niet alleen naar techniek, maar ook naar risico’s, gebruikers en beheerders. Doordat deze oplossingen vooraf zijn gebouwd en getest, weet u zeker dat de oplossing functioneert. TenICT is in staat om in korte tijd resultaat neer te zetten.

Kennis

De dienstverlening is professioneel, transparant en flexibel en levert een werkelijke bijdrage aan de ontwikkeling van zorgklanten. Door blijvend te investeren in de ontwikkeling van medewerkers en het actief bijhouden van belangrijke ontwikkelingen binnen de ICT-branche is TenICT een partner voor nu en in de toekomst.

Service

Focussen op de belangrijke bedrijfsprocessen, met de zekerheid dat de gehele infrastructuur onder controle is. Dat is een van de belangrijkste overwegingen om te kiezen voor TenICT. Want met Managed Services worden de onderhoudswerkzaamheden, monitoring en incident response geborgd.

Oplossing van ICT health check

Deze ICT Health Checks worden uitgevoerd door experts in IT Infrastructuur. Klanterva...

Oplossing van Unified storage

De inzet van ervaren specialisten die werken met gestandaardiseerde methodieken én u...

Oplossing van Converged infrastructuur

Door het toepassen van o.a. Hyper Converged software oplossingen van Atlantis Computi...

Oplossing van Software defined networking

TenICT zet alleen apparatuur in van bekende merken met een proven technology en past ...

Oplossing van Cloud solutions

Veel organisaties denken dat Cloud computing een alles-of-niets keuze is. Dat is zeke...

Oplossing van Network as a Service (NaaS)

“Ik ben niet geïnteresseerd in leidingen of kranen. Ik wil water. Natuurlijk betaa...

Oplossing van Managed services

De Managed Services van TenIC bestaat uit een portfolio van LAN‐, WAN-, Wireless LA...

 

Solutions op maat

De oplossingen variëren van het implementeren van Datacenter netwerken, grote  in- en oudoor wifi omgevingen, Security oplossingen, Server en VDI oplossingen en Big Data storage omgevingen.

Ontwikkelingen in de zorg gaan razendsnel

Cliënten nemen steeds meer de regie over haar zorg, en technologie helpt daarbij.

Mede daarom is er bij zorginstellingen een groeiende behoefte om te innoveren en te verbeteren. Innovatie op het gebied van implementatie van e-health en cliëntgerichte processen, of op onderwerpen als connected health, patiënt engagement, en data analyse. Veiligheid, registeren, uniformeren en delen van betrouwbare data is hierbij van belang. Het is daarbij niet nodig om het wiel opnieuw uit te vinden.

TenICT levert IT, waarbij de “digitalisering van de zorg” nu en in de toekomst op een veilige, efficiënte manier kan plaatsvinden.

Referenten:

  •  Tergooi Ziekenhuizen
  •  BovenIJ Ziekenhuis
  •  MC Groep
  •  Medisch Spectrum Twente
  •  GGZ Rivierduinen
  •  Slotervaart Ziekenhuis
  •  Warande Zorggroep
  •  Stichting Amsterdamse Gezondheidscentra
  •  Maasstad Ziekenhuis