Exit the contract age, enter the Managed Sourcing age

Het is onze missie om samen met u op een andere manier invulling te geven aan uw IT-behoeften. Op zo’n manier dat deze echt bijdraagt aan de flexibiliteit en wendbaarheid van uw organisatie. Zonder beperkingen, maar wel volledig gemanaged. Met Managed Sourcing richt Protinus IT zich primair op middelgrote en grote organisaties in zowel de publieke als de private sector.

Wij zijn Protinus!

“Wij pretenderen niet te kunnen voorspellen wat er morgen gebeurt. We beloven wel dat u erop kunt inspelen.”

De wereld wordt sneller, transparanter en flexibeler. Om daarop in te kunnen spelen moeten organisaties wendbaar zijn. IT speelt hierin een zeer belangrijke rol. De manier waarop organisaties voorzien in hun IT-behoeften kent echter veel beperkingen. Het aantal verschillende contracten met leveranciers, de lange looptijden van deze contracten, de starheid ervan en de tijd die het kost om ze allemaal af te sluiten en te beheren. Allemaal factoren die de flexibiliteit en wendbaarheid van organisaties beperken. De ontwikkelingen om ons heen stellen juist andere eisen aan de manier waarop IT-behoeften worden ingevuld. Daarom introduceert Protinus IT: Managed Sourcing.

Infrastructuur

Wat kunnen wij voor u betekenen bij uw volledige ICT infrastructuur?

Moeite met het in kaart brengen van de markt? Wilt u onafhankelijk advies bij marktverkenning,
pre-selectie en bij het sourcen? Intrakoop en Protinus IT kunnen samen met u aan de hand van objectieve criteria pre-sourcen. Zo zoeken wij voor u de juiste partner en/of oplossing om uw behoefte aan ICT infrastructuur correct in te vullen.

Software

Meer vrijheid, meer toegevoegde waarde

Software is veel meer dan alleen het leveren van licenties. Wij bieden daarom een gateway naar de volledige softwaremarkt en de beste softwarepartners. Dit kunnen grote toonaangevende merken en fabrikanten zijn, maar evengoed gespecialiseerde nichespelers op softwaregebied. Of het nu gaat om producten, diensten, merken of leveranciers, aan de hand van objectieve criteria presourcen we de markt en brengen deze overzichtelijk in kaart.

Human Skills

Zonder beperkingen, maar wel volledig gemanaged

De wereld wordt sneller, transparanter en flexibeler. Om daarop in te kunnen spelen moeten organisaties wendbaar zijn. Welke kennis u ook nodig hebt, met Managed Sourcing kunt u er morgen over beschikken. En er overmorgen weer vanaf zijn. Het resultaat: lagere kosten, hogere kwaliteit, meer wendbaarheid.

Practises

Bewezen methodes, werkwijzen en oplossingen. Voor u gepre-sourced door Protinus IT en Intrakoop

Complete ICT oplossingen omvatten meestal zowel Infrastructuur (Hardware), Software en Human Skills. Voeg je deze drie elementen samen en giet je het geheel in een bepaalde werkwijze, methode of proces, dan spreken we over Practises.