Dell is een van de leiders binnen de zorgsector wereldwijd. Ruim 30 jaar aan ervaring binnen deze sector heeft geleid tot een portfolio die perfect aansluit op ziekenhuizen en zorginstellingen. Dankzij onze langdurige positie in de Nederlandse zorgsector is Dell een ervaren en betrouwbare gesprekspartner voor IT vraagstukken.

 

Dell heeft een team van professionals op het gebied van hardware, software, installatie, services en financiering dat zich uitsluitend op de gezondheidszorg richt.

Ons team helpt zorginstellingen met de juiste sizing van datacenters, hypervisorsen VDI-clients voor een te realiseren upgrade of nieuw te implementeren EPD. Flexibiliteit wanneer additionele resources gewenst zijn is hierin een belangrijk aspect in ons ontwerp.

Veilige toegang tot data groeit explosief en de interoperabiliteit tussen systemen is in toenemende mate een belangrijke factor voor een betere samenwerking en kwalitatief betere gezondheidszorg. De groeiende vraag van mobiliteit voor artsen en verpleegkundigen wordt gedreven door een nieuwe manier van werken in de zorg.

Dell heeft een indrukwekkend portfolio opgebouwd van hardware-, softwareoplossingen en diensten die een zeer wijd spectrum omvatten.

 

Lees hieronder onze brochure (EN):

Oplossing van Medical Review 24 Monitor

The Dell 24 Medical Review Monitor is ready when you need bright, sharp and consisten...

Oplossing van App en tablet op maat voor verpleegkundigen

Verpleegkundigen van Meander Medisch Centrum werken sinds kort met een speciaal voor ...